Luxusní silvestrovská párty u vás doma

Silvestr 2018

 

Také se těšíte na Silvestrovskou párty? Chtěli byste ji pro tentokrát uspořádat u sebe doma, pozvat vaši rodinu, přátelé, známé a stát se nejlepším hostitelem, o kterém se budou široko daleko šířit pouze slova chvály? My vám rádi pomůžeme.

 

Nevíte čím, kde či jak začít? Držte se našich rad a užijte si oslavu letošního Silvestra ve velkém.

 

Krok č. 1

 

Připravme byt

 

Na takovou událost musíme patřičně připravit vaši domácnost, samozřejmě začneme úklidem, jelikož vrstvy prachu či drobků na koberci si vaši hosté všimnou ihned. Do voňavého čistého bytu patří dekorace.

 

Jak je volit a barevně kombinovat ?

 

 Nadčasová barevnost black&white bude to pravé ořechové.Právě tato kombinace je úžasná, elegantní a slavnostní, hodí se do každého interiéru. Nemusíte zahalovat celou svou domácnost do černobílé stačí několik detailů, jenž vytvoří správnou atmosféru silvestrovských oslav. Naaranžujte brokátové polštáře na vašem gauči, zavěste black&white obraz a prostřete stůl, ano opravdu těchto pár detailů bude stačit.

 

 

Krok č. 2

 

Nyní je na řadě zajistit občerstvení, to ale již necháme na vás. Nezapomeňte na ubrus s teflonovou úpravou, který zachrání všechny mokré nehody, jelikož se do tohoto ubrusu nic nevsákne, stačí tekutinu odsát papírovou utěrkou, takže se nemusíte bát žádných nevypratelných fleků jako například od vína.

 

 

Krok č. 3

 

Přichystejte si rachejtle, prskavky a dejte chladit šampaňské.

 

black&white

 

 

Krok č. 4

 

Hoďte se do gala

 

Jako správný hostitel musíte také vypadat. Tudíž budete řešit klasickou otázku "Co na sebe?", nelekejte se, i v tomto případě vám poradíme. Slaďte svůj byt se svým outfitem. Ne, opravdu jsme se z vánočního běsnění nezbláznili. Budete jedineční a celkově působit jako dokonalý celek s vaší domácností.

 

Pánové ocení opravdu luxusního brokátového motýlka či kravatu, v kapse saka se může vyjímat brokátový kapesníček, zatímco dámy sladí ke svému outfitu brokátovou kabelku, jenž určitě nikdo další nebude mít.

 

                                       B&W B&W

 

Nezapomínejme ani na fakt, že Silvestr neznamená pouze konec roku, ale také že existují muži, kteří v tento den oslavují své jmeniny. Mužů s tímto jménem je celkem 454 v celé ČR. Takže přejeme všechno nejlepší za celý kolektiv firmy HEDVA ČESKÝ BROKÁT, s.r.o.

Zpět do obchodu