Šijte s námi

Celá sekce "Šijte s námi" je zaměřená na výrobu roušek, ale lze i také dobře využít jako zdroj materiálu pro zábavu vašich dětí.

Čím se zabavit?

Také v těchto dnech přemýšlíte jak se zabavit? Mnozí z vás šijí zmíněné roušky a právě pro vás máme ve své nabídce skvělé komponenty - gumičky, šikmý proužek, metráže a nitě, které jsou potřebné k výrobě roušek. 

 

rouska_hudebni_noty_2 rouska_hudebni_noty_3

Zabavme děti

Mrzuté znuděné děti jsou nejhorší noční můrou každého rodiče. Zabavme je pomocí kreativity. Větší děti můžeme naučit například šít. Šití je ideální na procvičování jemné motoriky rukou, děti se učí trpělivosti a nápaditosti. Odměnou jejich vytrvalé píle jim budou jejich vlastní výrobky, na něž budou patřičně pyšní a s hrdostí si je vystaví na nejčestnější místo ve svém pokojíčku.

Děti si mohou vyrobit girlandy, které si mohou zavěsit nad postel. Vždy si stačí na látku předkreslit tvar který má girlandu vytvářet, poté látku vytřihnout, obšít kolem dokola, nezapomenout vynechat otvor k naplnění dílů. Obšitou naplňte polyesterovými vločkami a otvor zašijte. 

 

 

srdíčka Výstřižekl

 

TIP:

Vystřižený a obšitý tvar můžete převrátit, abyste schovali stehy nebo ponechat stehy viditelné, což dodává na roztomilosti výrobku.

 

 

Jednotlivé tvary poté přilepte nebo přišijte na šňůrku a zavěste nad postel.

 

Menší děti si mohou vyrobit svou girlandu také. Pomozte jim vystřihnout z látek pruhy, které posléze naváží na provázek, větvičku nebo kroužek pomocí jednoduchého uzlu, který zajisté zvládnou.

 

girlanda girlanda 2 Výstřižek kolotoč
Zpět do obchodu