Zpátky do školy

 

carousel_zpatky_do_skoly_2020 

 

houpacka_2

Hola hola, škola volá

 

                Ano už je tady opět období návratu do školy, HEDVA ČESKÝ BROKÁT myslí samozřejmě i na děti a tak vám přinášíme kolekci "Zpátky do školy", která se nese na vlně tyrkysové, růžové a zelené. Dětské regaty, motýlky, šátky, kapsáře, pytlíky na papuče a nejen ony na vás netrpělivě čekají v nových motivech oveček, brýlí a popsané tabule.

                Konec prázdnin se neodkladně blíží, dětem se při myšlence na opětovné zasednutí do lavic otáčí koutky rtů směrem dolů, zatímco oční bulvy nahoru. Rodiče jsou rádi za školní systém, jelikož nebudou muset řešit hlídání svých ratolestí po dobu své pracovní doby či vařit obědy den dopředu.

 

 

 

Ale

 

                Musíme nakoupit školní potřeby, ale čas neúprosně běží, ceny jsou mnohdy vysoké, narůstá stres a nevíme kudy kam. Neznáme rodiče, který by si s tímto nedělal hlavu každý rok v srpnu.

                My vám rádi pomůžeme. Sice u nás nekoupíte všechny sešity, tužky, gumy, obaly, pravítka a podobně, ale zato najdete například pytlíky na papuče, kapsáře, sportovní vaky na cvičební úbor, zástěry do výtvarné výchovy. Se značkou Pleas poskládáme nejen onen úbor, ale také vhodný školní  či volnočasový outfit, jelikož děti pořád  rostou a šatník je potřeba obměňovat.

ZÁSTĚRKA

 

Trocha matematiky


                Přemýšlíte o cenách všeho co vaše dcera nebo syn potřebují a nestačíte se divit kolik co stojí. Začněme tedy přemýšlet jinak. Koupíme-li jednu kvalitní věc za vyšší cenu, můžeme počítat s tím, že nám vydrží několik dalších let. Za kvalitu se sice platí, ale vše má své pro a proti.

                Například naše suprová zástěrka do výtvarné výchovy ochrání proti zašpinění oblečení a tedy i vaši peněženku od dalšího nákupu, tomu říkáme dvě mouchy jednou ranou.

      

71100388_detsky_skolni_kapsar_na_lavici_ovecka_zelena_1 71100390_detsky_pytlik_na_papuce_ovecka_zelena_1 71100390_detsky_pytlik_na_papuce_ovecka_zelena_2 71100377_ubrousek_na svacinu_ovecka_zelena_1

 

Školka

                Máte-li ještě menší dítě, které jde teprve do mateřské školky, určitě oceníte naše pyžama, spodní prádlo, ponožky, ručníky,  roztomilé vaky či polštářek, který mu zpříjemní den.

 

Jako elegán

                Přemýšlíte o dokonalém outfitu k prvnímu školnímu dni pro vaše dítě? Na našich prodejnách si můžete vybírat z aktuální kolekce "Zpátky do školy". Z vašeho školáčka může být krásný malý gentleman.

                Samozřejmě jsme nezapomněli ani na holčičky, pro ty jsme si připravili šátky a čelenky, se kterými udělají spoustu parád

y.HŘIŠTĚ

 
    

  

Zpět do obchodu